Împreună facem Buzăul mai curat! Tradiția organizării campaniei Curățenia de Primăvară în municipiul Buzău CONTINUĂ și în acest an!

Social

În perioada 18 martie – 03 Mai 2024 împreună cu Primăria Buzău invităm toți cetățenii, Asociațiile de Proprietari, agenții economici și instituțiile publice să se alăture activităților desfășurate în cadrul acestei campanii.

Pentru a fi eficienți și pentru a atinge scopul campaniei, acela de a face orașul mai curat, facem apel către toți cei care vor să se implice în acțiunile de igienizare a spațiilor verzi din jurul blocului, sediului/punctului de lucru să respecte programul campaniei.

Pentru colectarea eficientă a deșeurilor vegetale, rugăm cetățenii să igienizeze spațiile verzi doar în zilele alocate zonelor în care locuiesc sau își desfășoară activitatea!

RER SUD distribuie saci negri, la solicitare, Asociațiilor de Proprietari și ONG-urilor care doresc să se implice în campania de curățenie.

Solicitările pot fi făcute, doar pe perioada campaniei, telefonic la: 0730.970.921 sau pe email: office@rersud.ro. Sacii negri se vor folosi pentru depozitarea resturilor vegetale.

Activități desfășurate:

. Întreținere drumuri și siguranța circulației rutiere

. Întreținere spații verzi

. Activități de curățenie

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook , Instagram YouTube , TikTok , Twitter .