Toţi cei 10 primari aleşi pe listele PNL Buzău în 2020 vor candida din partea PSD

Politic

Organizaţia judeţeană a PNL Buzău, condusă de la începutul anului de fostul preşedinte al PMP Buzău, Adrian Mocanu, va intra în alegeri cu un singur primar în funcţie, primarul comunei Zărneşti, ales pe liste PMP la alegerile din anul 2020.

Primarul din #Chiojdu, 𝗚𝗵𝗲𝗼𝗿𝗴𝗵𝗲 𝗡𝗲𝗮𝗺𝘁̦𝘂, se alătură echipei #PSD și va face front comun cu viceprimarul social-democrat, 𝗚𝗵𝗲𝗼𝗿𝗴𝗵𝗲 𝗟𝗮𝘇𝗮̆𝗿 a scris pe pagina sa de Facebook deputatul PSD Romeo Lungu. 

Această decizie a fost luată în urma unei consultări atente cu membrii celor două echipe, iar #consensul găsit reflectă convingerea noastră că această soluție este 𝗰𝗲𝗮 𝗺𝗮𝗶 𝗽𝗼𝘁𝗿𝗶𝘃𝗶𝘁𝗮̆ 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝗲𝘀𝗲𝗹𝗲 𝗹𝗼𝗰𝘂𝗶𝘁𝗼𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗱𝗶𝗻 𝗖𝗵𝗶𝗼𝗷𝗱𝘂.

Este un nou început, plin de oportunități și provocări, iar noi suntem hotărâți să le abordăm cu seriozitate și devotament! #Unitatea echipei noastre și hotărârea de a merge #împreună subliniază 𝗺𝗮𝘁𝘂𝗿𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝗻𝗼𝗮𝘀𝘁𝗿𝗮̆ 𝗽𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗮̆ și 𝗮𝗻𝗴𝗮𝗷𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁𝘂𝗹 𝗻𝗼𝘀𝘁𝗿𝘂 𝗳𝗲𝗿𝗺 𝗳𝗮𝘁̦𝗮̆ 𝗱𝗲 𝗰𝗼𝗺𝘂𝗻𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝗹𝗼𝗰𝗮𝗹𝗮̆.

Și primarul comunei #Calvini a ales să vină în #echipaPSD. Valeriu Bîtu a făcut un pas curajos și înțelept către #performanță politică și administrativă, alăturându-se nouă, pentru că am demonstrat constant că 𝗽𝘂𝗻𝗲𝗺 𝗻𝗲𝘃𝗼𝗶𝗹𝗲 𝗼𝗮𝗺𝗲𝗻𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗶̂𝗻𝗮𝗶𝗻𝘁𝗲𝗮 𝗼𝗿𝗶𝗰𝗮̆𝗿𝘂𝗶 𝗮𝗹𝘁 𝘀𝗰𝗼𝗽 𝗽𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰.

De la 𝗶𝗻𝗳𝗿𝗮𝘀𝘁𝗿𝘂𝗰𝘁𝘂𝗿𝗮̆ la 𝗽𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺𝗲 𝘀𝗼𝗰𝗶𝗮𝗹𝗲, #echipaPSDBuzău a dovedit că este pe deplin angajată în îmbunătățirea vieții tuturor locuitorilor, că este formată din oameni #serioși, #dedicați și #devotați total dezvoltării Buzăului.

Pentru Calvini este un nou început, cu provocări, dar și cu oportunități pe măsură. Sunt sigur că este doar începutul unei #colaborări puternice și constructive!

Echipa #PSDGrebănu se pregătește cu entuziasm pentru #alegerile#locale. Candidatul pentru funcția de primar din partea PSD va fi #viceprimarul Iftinoiu Vasile, susținut ferm de actualul primar, 𝗚𝗵𝗲𝗼𝗿𝗴𝗵𝗲 𝗦𝘁𝗮𝗻𝗰𝗶𝘂.

Cu o echipă dedicată, în care se combină experiența cu #energia tinereții, Vasile Iftinoiu își propune proiecte #inovatoare și o abordare #modernă pentru dezvoltarea locală.

Primarul comunei Pardoși, Preda Ionel, a ales #echipaPSD. Această tranziție nu este doar o schimbare de afiliere politică, ci un consens cu privire la #viitorul localității.

Echipele noastre, deși inițial separate, au găsit un teren #comun și vor colabora pentru a valorifica toate oportunitățile de #finanțare și #dezvoltare.

Sunt ferm convins că această decizie va aduce beneficii semnificative pentru fiecare locuitor al comunei. #Împreună, vom construi un viitor mai bun pentru #Pardoși

In comuna Tisau #primarul Mihai Cristian Ionel și viceprimarul Dinu Vernel au făcut o alegere importantă, alăturându-se #echipeiPSD. Această decizie va aduce, cu siguranță, noi oportunități și resurse pentru comunitatea locală.

Ne angajăm să lucrăm #împreună pentru a construi un viitor mai bun locuitorilor comunei Tisău!

Echipa #PSDRâmnicelu este pregătită pentru alegerile din iunie. Cu sprijinul actualului #primar, Stanciu Dumitru și al întregii echipe, 𝘃𝗶𝗰𝗲𝗽𝗿𝗶𝗺𝗮𝗿𝘂𝗹 𝗕𝘂𝗿𝗹𝗮𝗰𝘂 𝗙𝗮̆𝗻𝗲𝗹 𝘃𝗮 𝗰𝗮𝗻𝗱𝗶𝗱𝗮 𝗹𝗮 𝗮𝗹𝗲𝗴𝗲𝗿𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗼𝗰𝗮𝗹𝗲 𝗱𝗶𝗻 𝗶𝘂𝗻𝗶𝗲 din partea PSD .

Este un moment plin de încredere și determinare pentru noi, în care ne angajăm să continuăm munca începută și să aducem în continuare progres și prosperitate în Râmnicelu.

Bun venit în #echipaPSD domnului primar al comunei #Scutelnici, Constantin Rusen!

Cu încredere și determinare, am fost și vom continua să fim alături de comunitatea locală din Scutelnici. Împreună cu domnul primar, vom asculta cu atenție nevoile oamenilor și vom colabora strâns pentru a găsi cele mai bune soluții la problemele lor.

În mijlocul unei 𝗰𝗿𝗶𝘇𝗲 𝗮𝗱𝗺𝗶𝗻𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁𝗶𝘃𝗲 în comuna #GuraTeghii este timpul să ne întoarcem la 𝘃𝗮𝗹𝗼𝗿𝗶𝗹𝗲 𝗳𝘂𝗻𝗱𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁𝗮𝗹𝗲 𝗮𝗹𝗲 𝘂𝗻𝗲𝗶 𝗮𝗱𝗺𝗶𝗻𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁̦𝗶𝗶 𝗹𝗼𝗰𝗮𝗹𝗲 𝗳𝘂𝗻𝗰𝘁̦𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹𝗲 𝘀̦𝗶 𝘁𝗿𝗮𝗻𝘀𝗽𝗮𝗿𝗲𝗻𝘁𝗲.

Comunitatea se află în căutarea unui nou #lider care să aducă #normalitatea, să restabilească #încrederea oamenilor în instituția primăriei.

Candidatul în care noi, PSD Buzau, avem încredere este Adrian Chirac. El și #echipa sa sunt pregătiți să intre în lupta electorală și să aducă schimbările necesare pentru a face din 𝗚𝘂𝗿𝗮 𝗧𝗲𝗴𝗵𝗶𝗶 un loc prosper și înfloritor.

Promite să fie un 𝗽𝗿𝗶𝗺𝗮𝗿 𝗽𝗿𝗲𝘇𝗲𝗻𝘁 𝘀̦𝗶 𝗱𝗶𝘀𝗽𝗼𝗻𝗶𝗯𝗶𝗹 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗻𝗲𝘃𝗼𝗶𝗹𝗲 𝘀̦𝗶 𝗽𝗿𝗲𝗼𝗰𝘂𝗽𝗮̆𝗿𝗶𝗹𝗲 𝗰𝗲𝘁𝗮̆𝘁̦𝗲𝗻𝗶𝗹𝗼𝗿 și să construiască un pod solid între administrație și comunitate.

𝗔𝗱𝗿𝗶𝗮𝗻 𝗕𝘂𝗿𝗹𝗮𝗰𝘂, primarul comunei #Beceni, va fi candidatul PSD la alegerile locale din acest an.

Decizia a fost luată cu #responsabilitate, subliniind #unitatea echipei, dar și determinarea noastră de 𝗮 𝗮𝗱𝘂𝗰𝗲 𝘀𝗼𝗹𝘂𝘁̦𝗶𝗶 𝗲𝗳𝗶𝗰𝗶𝗲𝗻𝘁𝗲 𝘀̦𝗶 𝗲𝗰𝗵𝗶𝗹𝗶𝗯𝗿𝗮𝘁𝗲 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗰𝗼𝗺𝘂𝗻𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝗱𝗶𝗻 𝗕𝗲𝗰𝗲𝗻𝗶.

Prin #unitate și #determinare, el și echipa #PSDBeceni vor continua să aducă soluții eficiente și echilibrate pentru provocările actuale și viitoare ale comunei a scris pe pagina sa de Facebook deputatul PSD Romeo Lungu. 

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook , Instagram YouTube , TikTok , Twitter .