Doar azi! Reduceri la Nouă Tei – de 29 de ani partener de încredere în construcții

Social

Te afli în căutarea unui partener de încredere în construcții și experiența în domeniu e un criteriu important pentru tine? Alege Nouă Tei! Compania sărbătorește 29 de ani de activitate în domeniul materialelor de construcții pe data de 10 mai 2023 și, pentru a marca acest moment, pregătește reduceri speciale valabile pentru comenzile din acea zi.

Istoria companiei Nouă Tei a început acum 29 de ani, când a pus bazele unei afaceri care să devină un partener de încredere pentru companiile și persoanele interesate de materiale de construcții. Au crescut împreună cu piața, au început cu o echipă redusă, iar în prezent se mândresc cu peste 100 de angajați. Produsele lor au ajuns în numeroase proiecte de construcții, de la case și apartamente până la proiecte comerciale și industriale.

Gamă variată de produse – la Reducere pe 10 mai

Serviciile și produsele companiei sunt adecvate atât pentru construcțiile industriale, cât și pentru cele civile, iar pentru a se asigura că oferă doar produse de calitate colaborează cu furnizori de top și au și linii de producție internă.

Astfel, Nouă Tei oferă reducere la o gamă largă de produse, în funcție de nevoile clienților: mobilă la comandă, ferestre și uși PVC, oțel, țevi metalice, polistiren expandat și extrudat, parchet, fototapet și multe altele.

Vezi aici reducerile de 10 Mai la materiale de construcții!

Cum se asigură că oferă cele mai bune produse și servicii

Importanța acordată comunicării face diferența în cadrul echipei Nouă Tei. Colaborând îndeaproape cu clienții, se asigură că înțeleg nevoile și cerințele lor. Fiecare membru al echipei este instruit și familiarizat cu ultimele tehnologii din domeniu. Lucrează cu atenție din faza de proiectare până la finalizare, asigurându-se că totul se desfășoară conform planului și cu cele mai bune materiale.

Acces rapid la consultanță și materiale

Indiferent dacă planifici să construiești o casă nouă, să extinzi o clădire existentă sau să faci reparații majore, construcțiile sunt un proces complex care necesită multă atenție, planificare și materiale de calitate. Prin urmare, e important să apelezi la experți care să-ți ofere cele mai bune soluții și la o companie care îți pune la dispoziție propria flotă de transport pentru livrări în județele Buzău, Vrancea, Galati, Brăila, Prahova, Ialomița, București și Ilfov.

Vei descoperi mai multe detalii despre Nouă Tei accesând site-ul lor https://nouatei.ro, unde poți afla și despre reducerile de care beneficiezi pe data de 10 mai. Alege să colaborezi cu o echipă de profesioniști și bucură-te de o experiență plăcută și eficientă când vine vorba de proiectele tale de construcție!

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook , Instagram YouTube , TikTok , Twitter .