Comunicat privind începerea, cu data de 14.07.2020, a lucrărilor la proiectul „Punerea în valoare a canalului Iazul Morii, pe strada Frăsinet, prin amenajarea unui spațiu de recreere”

Social

Primăria municipiului Buzău anunță începerea cu data de 14.07.2020
a lucrărilor la proiectul ”Punerea în valoare a canalului Iazul Morii, pe strada Frăsinet, prin amenajarea unui spațiu de recreere” , conform Autorizației de construire nr. 169/13.07.2020.
Astfel circulația autovehiculelor pe strada Frăsinet va fi restricționată
conform următoarele modificări :
-pe sensul de mers dinspre strada Mesteacănului către Bdul Unirii se va
închide banda de circulație începând din dreptul alveolei stației de autobuz din vecinătatea Bisericii Sf. Ștefan până în dreptul aleii de acces cu autovehicule de aprovizionare a magazinului Kaufland;
-circulația pe sensul de mers dinspre strada Mesteacănului către Bdul Unirii se va desfășura pe banda de lângă axul străzii a celuilalt sens de mers, din dreptul alveolei stației de autobuz din vecinătatea Bisericii Sf. Ștefan până în dreptul aleii de acces cu autovehicule de aprovizionare a magazinului Kaufland, cu respectarea semnalizării rutiere temporare pe durata executării lucrărilor;

-circulația pe sensul de mers dinspre Bdul Unirii către strada Mesteacănului se va desfășura pe o singură bandă de circulație, pe tronsonul delimitat de aleea de acces pentru aprovizionare a magazinului Kaufland până în dreptul alveolei stației de autobuz din vecinătatea Bisericii Sf. Ștefan.
Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul
creat.
PRIMAR, Constantin Toma

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.