Anunt Compania de apa

Social

Vă reamintim că, începând cu 1 iunie 2020, Compania de Apă Buzău oferă clienților săi serviciul de informare prin SMS.
Informațiile pe care le oferă compania prin acest serviciu sunt diverse, pornind de la notificări cu privire la emiterea facturii și informații despre aceasta, avertizare scadență factură, avarii și lucrări programate dar și anunțuri privind diversele campanii inițiate de către companie.
Pentru ca dumneavoastră să beneficiați de avantajul de a primi informații la timp, este nevoie să ne puneți la dispoziție un număr valid de telefon, alături de nume/prenume și de adresa exactă trecută în contract/ convenția de plată.

Datele personale pe care ni le oferiți vor fi prelucrate în siguranță și numai în scopul precizat mai sus, conform legislației cu privire la protecția datelor cu caracter personal.
Acest sistem prezintă avantajul că vă oferă ocazia de a fi informați în timp real despre lucrările pe care compania noastră le realizează pentru ca, astfel, dumneavoastră să vă puteți lua măsurile necesare.
În cazul în care nu doriţi să mai primiţi informaţii prin SMS, ne puteți notifica la adresa de e-mail infopublic@cabuzau.ro, prin adresă depusă la Registratură sau prin poștă, la adresa Companiei, str. Spiru Haret, nr. 6, Buzau, în atenția Birou Unic.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.