PROIECT DE HOTĂRÂRE NR. 114 din data de 30.04.2020 pentru aprobarea Regulamentului privind procedura pentru înregistrarea și radierea vehiculelor pentru care nu există obligația înmatriculării

Social

În conformitate cu dispoziţiile art. 7, alin. (1) și (2) din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, în calitate de primar, aduc la cunoştinţă publică faptul că pentru şedinţa ordinară a Consiliului Local al Municipiului Buzău din luna iunie 2020 a fost iniţiat următorul proiect de hotărâre cu caracter normativ:  proiect de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind procedura pentru înregistrarea și radierea vehiculelor pentru care nu există obligația înmatriculării.

Persoanele fizice şi juridice interesate pot consulta proiectul de hotărâre pe site-ul autorităţii publice locale, la adresa www.primariabuzau.ro şi la avizierul primăriei. Propunerile, sugestiile sau opiniile cu privire la proiectul de hotărâre menţionat mai sus pot fi depuse la sediul Primăriei municipiului Buzău, la Ghişeul Unic, până cel târziu 15 iunie 2020, la responsabilul pentru relaţia cu societatea civilă, doamna Jipa Petronela.

Hotararea : https://primariabuzau.ro/wp-content/uploads/2020/05/Hot.-%C3%8Enregistrare-%C8%99i-radiere-vehicule.pdf

Anexa : https://primariabuzau.ro/wp-content/uploads/2020/05/Anex%C4%83-1.pdf

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.