Joi a avut loc ședința Consiliului Politic Județean al PSD Buzău unde au fost validate și lansate oficial candidații de primari la alegerile locale din 9 iunie 2024

Politic

Joi 4 aprilie 2024, a avut loc ședința Consiliului Politic Județean PSD Buzău, la Sala Mare a Consiliului Județean, unde au fost validate prin vot și lansate oficial candidații de primari la alegerile locale din 9 iunie 2024 ai Partidului Social Democrat, pentru toate U.A.T.-urile din județul Buzău (comune, orașe și municipiul Râmnicu-Sărat), conform listei de mai jos.

Cu puțin timp înainte, la București avusese loc, în Consiliul Politic Național (CPN) al Partidului Social Democrat (PSD), validarea prin vot a candidaților Toma Constantin, ca Primar al Municipiului Buzău și Romașcanu Lucian ca Președinte al Consiliului Județean Buzău.

”Cred că venim în fața buzoienilor cu cea mai puternică și determinată echipă (de primari, președinte al Consiliului Județean, consilieri locali și consilieri județeni) pentru a continua ceea ce s-a făcut bun, îmbunătățind viața oamenilor, dar și cu gândul la viitorul localităților noastre.

În ceea ce mă privește, am muncit până acum cu drag și spun eu și cu spor, pentru a face din Buzău un oraș în care să-ți fie drag să trăiești.

Cu siguranță mai este mult de muncă și de investit, dar consider că suntem pe drumul cel bun!

Vin în fața dumneavoastră cu o echipă care deja a confirmat, cei 16 consilieri locali PSD și viceprimarii Oana Matache și Ionuț Apostu și prin ceea ce am dovedit până acum puteți avea încredere că Buzăul este ,,pe mâini bune’’!

Sunt convins că împreună cu domnul senator Lucian Romașcanu, ca viitor Președinte al Consiliului Județean, cu toți primarii și consilierii locali și județeni PSD, propuși, suntem cea mai bună echipă pentru Buzău! HAI BUZĂU!” a declarat Toma Constantin.

”Săptămâna trecută am avut onoarea de a fi fost votat de colegii din PSD Buzau și de Consiliul Politic Național al Partidul Social Democrat pentru poziția de candidat la Președinția Consiliul Judetean Buzau.

Și în perioada următoare voi fi, alături de colegi, în toate localitățile județului și în municipiul Buzău pentru a ne prezenta realizările, pentru a asculta ceea ce așteaptă oamenii de la noi și pentru a ne face cunoscut programul pentru viitor.

Așa cum i-am reprezentat pe buzoieni în două mandate de ministru, ca lider al senatorilor social-democrați și ca purtător de cuvânt al PSD, așa voi munci și în continuare pentru succesul nostru și pentru Buzău.

Alături de primarul Constantin Toma și de primarii și candidații PSD din județ suntem convinși că vom obține un scor foarte bun pentru a continua dezvoltarea Buzăului!

Eu îmi doresc la alegerile europarlamentare să mergem peste 60%, la alegerile locale îmi doresc să avem un număr de primari mai mare decât a avut maximum PSD pe vremea preşedinţiei domnului Ciolacu, care a fost 77, deci îmi doresc să depăşim acest număr iar în ceea ce priveşte scorul politic, noi am avut 57% acum 4 ani, îmi doresc să depăşim această cifră. Îmi doresc amical, discutând cu colegii de la Olt, să-i batem de data aceasta, să fim pe primul loc. De când am fost aleşi pe aceste funcţii am spus că după aceste alegeri ne vom pune mandatul pe masă, chiar dacă sunt doar doi ani de când am fost validaţi pentru mandat de 4 ani şi vom lăsa colegii să decidă ce se va întâmpla, dar vreau să plec de la ideea că ne vom atinge şi vom depăşi aceste targeturi” a declarat Romașcanu Lucian.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook , Instagram YouTube , TikTok , Twitter .