Guvernul Romaniei a aprobat organizarea concursurilor pentru 42 de posturi vacante din cadrul unităţilor sanitare din Judetul Buzau

Politic

După o perioadă de așteptare a actelor guvernamentale a trecut prin Guvernul României memorandumul care permite deblocarea unor posturi din sănătate : DSP Buzău primește 3 posturi, Spitalul Săpoca, 29 posturi si substația de ambulanță din Comuna Parscov 10 posturi.

”Comuna Pârscov are, din acest moment, aprobate 10 posturi pentru substația de ambulanță din localitate, posturi necesare pentru operaționalizarea integrală a substației.

Este a doua veste bună după cea a aprobării înființării substației de către autoritățile competente.

Este o victorie a insistențelor primarului Mihai Daniel, a demersurilor oficiale făcute de parlamentarii buzoieni ai PSD Buzau pe lângă ISU și Ministerul Sănătății.

O altă promisiune făcută alegătorilor din Comuna Parscov devine realitate. Un nou motiv pentru continuitate în funcția de primar a d-lui Mihai Daniel, a colegilor consilieri locali PSD.

Felicitări d-lui primar Mihai Daniel, echipei PSD de la primăria comunei!” a declarat senatorul Lucian Romașcanu.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook , Instagram YouTube , TikTok , Twitter .