Directoarea DSP Buzău şi medicul şef epidemiolog, confirmaţi cu COVID-19 şi internaţi în spital

Social

Şefa Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Buzău, Cristina Ungureanu, şi medicul şef epidemiolog al instituţiei, Carmen Scântei, au fost testate pozitiv cu virusului SARS-CoV-2 şi internate în Spitalul Judeţean de Urgenţă, starea lor fiind bună, au informat, joi, reprezentanţii Prefecturii.

Potrivit sursei citate, cele două vor lucra în continuare cu toate resursele disponibile şi pe perioada de internare în spital.

“În această perioadă, activitatea DSP Buzău se va desfăşura normal şi va fi coordonată de directorul economic, Daniela Dumitru, iar managementul sanitar va fi asigurat de doi medici epidemiologi, Valentin Barbulis şi Mirela Iorgu. Prefectul asigură populaţia că situaţia privind gestionarea pandemiei de coronavirus este sub control la nivelul judeţului Buzău. Acest episod este încă o dovadă a seriozităţii cu care trebuie tratată această boală, fără a ignora recomandările date zilnic de specialiştii din sănătate. Totodată, vedem clar că pericolul infectării cu noul coronavirus nu a trecut şi că acesta îi afectează pe toţi, indiferent de funcţie sau de poziţia socială”, a transmis prefectul Leonard Dimian, citat în comunicatul de presă. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.