Astăzi, 20 iunie 2020, situația epidemiologică la nivelul județului Buzău se prezintă astfel:

Social

. 23 persoane se află în carantină instituționalizată.

. 1190 persoane sunt izolate la domiciliu.

În județul Buzău au fost confirmate 397 de cazuri de infectare cu Coronavirus, 173 de persoane fiind declarate vindecate și externate.

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 28 cazuri de infectare cu COVID-19 (4 dintre pacienți au fost testați și diagnosticați la laboratoare private).

Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 4 luni și 80 de ani, 19 sunt femei și 9 bărbați.

Pacienții au fost internați, în funcție de locurile disponibile, la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat și la Spitalul Județean de Urgență Buzău, în spațiul special destinat pacienților diagnosticați cu COVID-19.

Ancheta epidemiologică este în desfășurare.

Jandarmii buzoieni, alături de colegi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Ploiești, au continuat să acționeze atât independent, cât și în sistem integrat, pentru a se asigura că sunt respectate măsurile de prevenire a răspândirii virusului COVID – 19.

Astfel, pe lângă misiunile specifice Jandarmeriei Române, jandarmii au executat misiuni pentru asigurarea măsurilor de ordine publică în zona locațiilor de carantină. În cadrul activităților desfășurate în ultimele 24 de ore, au fost verificate 138 de persoane cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, nefiind constatate abateri de la această măsură.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.