Comuna Sapoca este o poveste de succes

Social

Petre Emanoil Neagu, preşedintele Consiliului Județean Buzău, împreună cu primarul comunei Săpoca, Iulian Manea, și alături de buzoieni ce ne reprezintă la nivel național: Alexandru Stoica, secretarul de stat din Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian Eduard Cefalan, director investiții la Compania Națională de Investiții și Romeo Lungu, deputat PSD, am fost martorii unor proiecte de dezvoltare importante, unul finalizat, iar celălalt aflat la debut:

. Inaugurarea Sălii de educație fizică școlară, proiect finanțat prin CNI.

. Semnarea ordinului de începere a lucrărilor pentru proiectul „Dezvoltare rețea inteligentă de distribuție de gaze naturale în Săpoca”, ce va deservi satele Mătești și Săpoca pe o lungime de 37 km.

”E o bucurie să vezi cum se dezvoltă o comunitate și cum proiectele frumoase prind viață, asa cum se întâmplă la Săpoca.

Felicitări tuturor! Așa arătă rezultatele unei echipe puternice, cu obiective comune și standarde de dezvoltare înalte!” a declarat preşedintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook , Instagram YouTube , TikTok , Twitter .