Toate paturile destinate pacienţilor COVID-19 sunt ocupate; peste 50 de persoane pozitive, izolate la domiciliu

Social

Peste 50 de persoane diagnosticate cu COVID 19, care sunt asimptomatice sau prezintă simptomatologie uşoară, sunt izolate la domiciliu, deoarece, în acest moment, toate paturile din spitalele destinate internării acestei categorii de pacienţi sunt ocupate, informează, marţi, Prefectura Buzău.

Potrivit sursei citate, datele furnizate de Direcţia de Sănătate Publică Buzău relevă că, în ultimele 24 de ore, în judeţ au fost confirmate 41 cazuri noi de îmbolnăvire cu noul coronavirus, 5 pacienţi fiind testaţi şi diagnosticaţi la laboratoare private.

Pacienţii nou confirmaţi au vârste cuprinse între 31 ani şi 77 de ani.

“Întrucât, la acest moment, în judeţul Buzău toate paturile destinate internării acestei categorii de pacienţi sunt ocupate, un număr de 54 de pacienţi confirmaţi pozitiv, asimptomatici sau cu simptomatologie uşoară, se află în izolare la domiciliu”, se arată într-un comunicat de presă al Prefecturii Buzău remis AGERPRES.

De la începutul pandemiei, în judeţul Buzău au fost diagnosticate cu COVID-19 un număr de 1.222 de persoane, dintre care 34 au decedat. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.