Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor se muta pe strada Simila

Social

Întreaga activitate a Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, care funcționa pe strada Chiristigii, municipiul Buzău, se va desfășura începând de luni, 31 octombrie 2022, în locația nouă de pe strada Simila, nr.19.

Acțiunea de mutare a tuturor bunurilor și echipamentelor aferente a debutat joi și se va desfășura pe toată durata weekend-ului, urmând ca de luni, noua locație să fie deschisă publicului.

În spațiul nou, care se întinde pe circa 750 mp, față de o suprafață de 150 mp în care se desfășura activitatea acestui serviciu în trecut, cetățenii vor beneficia de condiții normale, de săli de așteptare, urmând a avea asigurate inclusiv locuri de parcare în curtea instituției. De asemenea, angajații Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor își vor desfășura activitatea în spații decente, curate și aerisite.

„ Spațiul de pe strada Chiristigii era mult prea mic în raport cu volumul de activitate la care a ajuns acest serviciu public comunitar. De multe ori, buzoienii așteptau afară, în frig, în ploaie sau pe caniculă. În noua locație, care va deveni funcțională începând de luni, cetățenii vor avea la dispoziție săli de așteptare, condiții normale și decente. De asemenea, buzoienii nu vor mai avea grija locurilor de parcare atunci când vor veni la acest serviciu, pentru că își vor putea lăsa autoturismele în curtea interioară de care dispune noua locație”, a declarat prefectul județului Buzău, Daniel-Marian Țiclea.

Reamintim, lucrările de refacere a finisajelor și instalațiilor în sediul în care va funcționa de luni S.P.C.R.P.C.I.V. Buzău au început în luna mai a acestui an, investiția ridicându-se la 100.000 de euro, bani atrași din bugetul Ministerului Afacerilor Interne.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook , Instagram YouTube , TikTok .