SCM Gloria Buzău a cucerit în premieră Cupa României şi Supercupa României la handbal feminin

Sport

SCM Gloria Buzău a cucerit în premieră Cupa României la handbal feminin, după ce a învins-o surprinzător pe campioana CSM Bucureşti cu scorul de 35-29 (17-15), duminică, în finala desfăşurată în Sala Polivalentă din Brăila.

Gloria, care a câştigat cu acest prilej şi Supercupa României, a condus în cea mai mare parte a timpului, în faţa unei formaţii care a avut un joc defensiv modest.

Cele mai bune jucătoare de la învingătoare au fost portarul Marta Zderic-Batinovic şi centrul Mădălina Zamfirescu, autoare a 8 goluri. Pentru echipa antrenată de Aurelian Roşca au mai înscris Alina Ilie 5 goluri, Alexandra Subţirică-Iovănescu 5, Alina Czeczi 5, Natalia Vasilevskaia 4, Andra Moroianu 3, Andreea Rotaru 3, Abigail Vălean 1, Marija Petrovic 1.

Golurile ”tigroaicelor” au fost reuşite de Yvette Broch 8, Cristina Neagu 6, Carmen Martin 5, Barbara Lazovic 4, Elizabeth Omoregie 4, Martine Smeets 2.

În finala mică, HC Zalău a învins-o pe CS Rapid Bucureşti cu 26-24 (15-14).

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook si Instagram.