AFC Metalul Buzău a promovat in Liga 2 de fotbal

Sport

Metalul Buzău a ajuns în premieră în Liga 2, după ce a câștigat finala barajului de promovare cu CSM Focșani, echipă pe care a lăsat-o la multe puncte în spate în acest sezon de Liga 3, cele două fiind adversare în Seria 2.

După 1-2 la Focșani, în manșa tur, echipa din județul Buzău a câștigat, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, Alin Manea (5), Valentin Robu (54), jocul retur, îndeplinindu-și, astfel, obiectivul.

”S-au împlinit 70 de ani de la înființarea clubului nostru. Şi am marcat acest moment cum nu se putea mai bine.

PROMOVARE în Liga2

Mulțumim tuturor partenerilor noştri, comunițății locale, Consiliului Județean Buzău. Şi cel mai important, vă mulțumim vouă, suporteri ai Metalului Buzău. Ați umplut stadionul nostru. Nu a mai rămas nici un loc disponibil în tribune. Dar ați găsit soluții. Ați urmărit meciul din tribunele Stadionului Gloria.” a transmis clubul.

”Sunt mândru de voi, ați demonstrat că se poate și că sunteți luptători!

Mult succes în Liga a 2-a, să aveți mereu țeluri înalte și încredere în voi!” a declarat preşedintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook , Instagram YouTube , TikTok , Twitter .