Opt cazuri noi de coronavirus, confirmate la Buzău

Social

„Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în județul Buzău au mai fost confirmate 8 cazuri de infectare cu COVID-19. Numărul total de cazuri pozitive la nivelul județului a ajuns la 233.

🔘CAZUL 226 – pacient sex feminin, 63 ani, ușor simptomatică, personal medical, salariată al DGASPC Buzău.

🔘CAZUL 227 – pacient sex feminin, 50 ani, asimptomatică, salariată a DGASPC Buzău.

🔘CAZUL 228 – pacient sex feminin, 67 ani, pacient oncologic, simptomatică, internată la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).

🔘CAZUL 229 – pacient sex feminin, 50 ani, simptomatică, internată la Secția PNF a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).

🔘CAZUL 230 – pacient sex feminin, 42 ani, pacient oncologic, testată și depistată într-o clinică particulară din București.

🔘CAZUL 231 – pacient sex feminin, 39 ani, simptomatică, internată la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolată).

🔘CAZUL 232 – pacient sex feminin, 34 ani, asimptomatică, salariată a DGASPC Buzău.

🔘CAZUL 233: pacient sex feminin, în vârstă de 18 ani, internată la o unitate sanitară din București, contact direct cu cazul 186 (mama).
(Cazul 186: sugar în vârstă de o lună, internat cu simptomatologie în Secția Pediatrie a SJU Buzău (izolat), transferat la Spitalul ”Victor Babeș” din București).
• Ancheta epidemiologică este în desfășurare.

Astăzi, 10 iunie 2020, situația epidemiologică la nivelul județului Buzău se prezintă astfel:

➡️ 35 persoane se află în carantină instituționalizată;
➡️ 1.561 persoane sunt izolate la domiciliu;
➡️ În județul Buzău au fost confirmate 233 cazuri de infectare cu Coronavirus, 134 persoane fiind declarate vindecate și externate.”

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.