Încearcă gusturi altfel – din 4 decembrie, la Shopping City Buzău!

Divertisment

De gusturi nu se discută… cu atât mai mult la Shopping City Buzău, unde avem bunătăți și delicii pentru toate gusturile! Vino în 4 decembrie să descoperi NOUL FOODCOURT – design modern, mai mult spațiu, mai multe opțiuni, mai multă relaxare pentru tine și cei dragi!

McDonald’sMesopotamia și Spartan își aduc în premieră meniurile delicioase în Buzău, exclusiv la Shopping City Buzău! De acum, vei putea savura oricând inconfundabilii burgeri de la McDonald’s, aromele grecești de la Spartan și carnea de curcan așezată în lipiile de la Mesopotamia.

În plus, celebrele aripioare picante KFC și topping-urile delicioase de la Toledo te așteaptă, din 4 decembrie, în spații relocate, mai mari și cu design nou. Și, pentru că iarna e sezonul deliciilor aromate, vei avea la dispoziție noua cofetărie Corina Caffe pentru a te delecta cu selecții bogate de dulciuri.

Surprizele nu se opresc însă aici: luna decembrie vine și cu MAGAZINE NOI, care aduc lucruri minunate, numai bune de pus sub brad! Alegerea cadourilor perfecte va fi de acum o misiune mai ușoară, deoarece în noul Shopping City Buzău se vor deschide, în premieră, magazinele Hervis, Yves Rocher și Victoria Home, iar Orsay, Pepco, Picasso, Exigent, Jolidon și Class vor fi relocate în spații noi.

Din 4 decembrie, dăm RESTART la shopping, distracție și relaxare: foodcourt nou, magazine noi și branduri în premieră, doar la Shopping City Buzău!

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.