Guvernul PNL modernizează drumul către Vulcanii Noroioși și alte zeci de căi rutiere din judetul Buzau a declarat Cristi Romanescu, presedintele PNL Buzau

Politic

Guvernul PNL modernizează drumul către Vulcanii Noroioși și alte zeci de căi rutiere din judetul Buzau

Ca urmare a discutiilor strategice purtate cu Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion Ștefan, a fost luată hotărârea ca atât Consiliul Județean Buzău, cât și cele 36 de localități buzoiene care se aflau pe lista de așteptare pentru repartizarea de fonduri, să primească în cel mai scurt timp banii necesari pentru investiții.

A fost o muncă de echipă, multumesc tuturor pentru munca depusă. Iată că am reușit să atragem investitii pentru judetul Buzău. Cu perseverența si dorința de a face, se poate.

Altfel, aceste proiecte depuse în anii trecuți la Compania Națională de Investiții ar fi rămas simple promisiuni de campanie, la fel ca până acum. Sperăm ca prin aceste investiții să dublăm numărul de turiști care vizitează anual Vulcanii Noroioși, dar și să creștem apetitul investitorilor prin crearea de infrastructură rutieră modernă în majoritatea localităților, astfel încât judetul Buzău să devină un punct de atracție si din acest punct de vedere.

PSD a fost la guvernare, a avut miniștri, secretari de stat, a avut toate pârghiile pentru a atrage fonduri si iată ca tot n-au reușit să atragă acești bani pentru Buzău. Localitățile nu se dezvoltă prin propagandă ieftină, prin populism si vorbe goale, nici prin promisiuni neonorate de campanie. Dezvoltarea se întâmplă atunci când se fac investiții și implicit se creează locuri de muncă. Aceasta este noua abordare a PNL: fapte, și nu promisiuni goale.

Astfel, Compania Națională de Investiții anunță investiții masive la Buzău ca urmare a insistențelor si muncii depuse de echipa PNL Buzău, pentru a introduce județul pe harta dezvoltarii.

Drumul care asigură accesul către Vulcanii Noroioși va fi modernizat cu 96.000.000 lei, urmând să fie asfaltați peste 14 kilometri din drumul de acces către cel mai vizitat obiectiv turistic din județul Buzău. Acesta este unul din cele câteva zeci de drumuri care se afla in vizorul dezvoltării pe care guvernul PNL o urmareste.

Șoseaua către Vulcanii Noroioși a fost inclusă deci pe lista obiectivelor de investiții din cadrul subprogramului Drumuri de interes local și Drumuri de interes județean, finanțate prin programul național de construcții de interes public sau social.

Pe lista-sinteză publicată de Compania Națională de Investiții, Buzăul apare cu peste 36 de comune care vor primi bani de la Guvernul PNL pentru asfaltarea și modernizarea de drumuri sătești și comunale.

Modernizarea drumurilor județene pentru acces Vulcanii Noroioși DJ 102F km 0+000 – 8+800 și DJ 220A km 0+000 – 5+800, Sătuc – Policiori – Vulcanii Noroioși din județul Buzău, face parte din noua strategie de investiții a Guvernului PNL, pentru dezvoltarea accelerată a comunităților locale.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.