Festivalul BUZAU SOUNDS OF JAZZ, ediția I, va avea loc în perioada 28-29 iunie

Divertisment

Avem, așadar, festival de jazz, nou-nouț, în țiplă! Și în premieră, fiindcă suntem la ediția cu numărul 1! Și care este una internațională!

𝐁𝐮𝐳ă𝐮 𝐒𝐨𝐮𝐧𝐝𝐬 𝐨𝐟 𝐉𝐚𝐳𝐳 𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 va aduce două seri de jazz pentru toată lumea, iubitori declarați, cunoscători ai genului sau proaspăt inițiați, de toate vârstele!

Vă invităm, așadar, să vă delectați, pe 28 și 29 iunie, cu muzici senzaționale și artiști pe care îi veți asculta mult timp după finalul festivalului!

Din SUA și Italia vine 𝐑𝐎𝐁𝐄𝐑𝐓𝐎 𝐌𝐎𝐑𝐁𝐈𝐎𝐋𝐈 𝐁𝐀𝐍𝐃, adică trei artiști extraordinari, ce cântă prin întreaga lume: Roberto Morbioli, Andrea Caggiari si Liviu Pop!

În aceeași seară, cântă senzaționalul 𝐒𝐎𝐑𝐈𝐍 𝐙𝐋𝐀𝐓 𝐓𝐑𝐈𝐎, al cărui lider multipremiat nu mai are nevoie de nici o altă prezentare.

A doua seară a Buzău Sounds of Jazz va fi tot fenomenală: pe lângă că se va desfășura în aer liber, vă veți bucura de un spectacol unic oferit de band-ul 𝐑𝐀𝐑𝐄Ș 𝐓𝐎𝐓𝐔’𝐬 𝐌𝐈𝐃𝐍𝐈𝐆𝐇𝐓 𝐒𝐔𝐍 𝐟𝐞𝐚𝐭𝐮𝐫𝐢𝐧𝐠 𝐃𝐄𝐀𝐍 𝐁𝐎𝐖𝐌𝐀𝐍 (SUA)!

Seara va fi deschisă de jazz-ul tineresc al celor de la 𝐅𝐔𝐍𝐊𝐘 𝐌𝐈𝐒𝐅𝐈𝐓𝐒, band ce reunește sub același acoperiș mai multe generații de muzicieni, muzica lor având un sound modern, cu influente funk, jazz, neo soul. Fain, huh?

În plus, veți avea ocazia să-i cunoașteți, în calitate de muzicieni, pe tinerii și foarte talentații 𝐕𝐋𝐀𝐃 𝐲 𝐌𝐀𝐑𝐘, adică Maria Grosu, actriță și cântăreață, și Vlad Andrei, actor și muzician. Pe amândoi îi cunoașteți deja prea bine, datorită rolurilor lor din teatru, în spectacole la Buzău.

𝐏𝐫𝐢𝐦𝐚 𝐬𝐞𝐚𝐫ă a festivalului are loc la 𝕊𝕒𝕝𝕒 ℂ𝕠𝕟𝕤𝕚𝕝𝕚𝕦𝕝𝕦𝕚 𝕁𝕦𝕕𝕖ț𝕖𝕒𝕟, începând cu ora 19.00.

Cea de-𝐚 𝐝𝐨𝐮𝐚 𝐬𝐞𝐚𝐫ă se desfășoară în 𝕡𝕒𝕣𝕔𝕦𝕝 ℂ𝕖𝕟𝕥𝕣𝕦𝕝𝕦𝕚 𝕄𝕦𝕫𝕖𝕒𝕝 𝕀ℂ 𝔹𝕣ă𝕥𝕚𝕒𝕟𝕦, tot de la ora 19.00.

Biletele și abonamentele se pot achiziționa la nr de telefon 0723429264 sau de pe iabilet.ro (pe site începând din seara de 12 iunie).

Elevii și persoanele cu dizabilități beneficiază de intrare liberă, în limita unui număr de locuri prestabilit.

Prețul unui bilet pentru fiecare seară este de 100 de lei, iar al unui abonament pentru ambele seri, de 150 de lei.

Pensionarii beneficiază de reducere 50%, iar biletele cu această reducere NU sunt disponibile online, ci se pot achiziționa doar la nr de telefon de mai sus.

Să fie muzică!

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook , Instagram YouTube , TikTok , Twitter .