Drăgaica, cel mai vechi târg din România, va avea loc anul acesta în perioada 9 și 25 iunie!

Divertisment

Timp de 17 zile, Buzăul se va bucura de muzică, distracție, bucate tradiționale, dar va fi și un important târg, ce va aduna peste 100 de comercianți din toată țara.

În fiecare seară vor avea loc concerte ale unora dintre cei mai importanți artiști din țară, printre care: Andra, Damian and Brothers, Direcția 5, Pepe, Elena Gheorghe, Mirabela Dauer, Gabriel Dorobanțu, Andia, Gabriel Cotabiță, Corina Chiriac, și ale unor artiști buzoieni foarte îndrăgiți, precum: Nemuritorii, Mario Buzoianu, Lucia Dumitrescu sau Claudia Colniceanu.

În zilele de 17 și 18 iunie, Festivalul Național Concurs de Muzică Populară „Benone Sinulescu” aduce publicului surprize de proporții: Nicolae Botgros și orchestra „Lăutarii” de la Chișinău, Ansamblul Bulgare de la Sofia, Niculina Stoican, Adrian Naidin și mulți alți artiști vor onora tradiția și vor bucura publicul amator de muzică populară și de petrecere.

Cel mai mare și mai longeviv târg din țară, atestat documentar încă din secolul al XVIII-lea, începe pe 9 iunie, iar în fiecare zi, buzoienii și amatorii de distracție din toată țara sunt așteptați, cu drag și bucurie, începând cu ora 10:00, să ia parte la toate surprizele pregătite de organizatori.

Concertele încep zilnic la ora 18:00, publicul fiind așteptat să se strângă în zona de concert de la ora 17:00 în fiecare zi, la DJ warm-up.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Buzău și Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman”, cu sprijinul Timișoreana.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook , Instagram YouTube , TikTok , Twitter .