Au fost validate propunerile Partidului Social Democrat de candidați pentru funcțiile de primar al Municipiului Buzău și de președinte al Consiliului Județean Buzău

Politic

Miercuri, 27 martie 2024, în ședința Consiliului Politic Național (CPN) al Partidului Social Democrat, au fost validate propunerile de candidați pentru funcțiile de primar al Municipiului Buzău și de președinte al Consiliului Județean Buzău, la alegerile locale din 9 iunie 2024.

Pentru funcția de primar al Municipiului Buzău a fost validat domnul Constantin Toma, iar pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Buzău a fost validat domnul senator Lucian Romașcanu.

”Mulțumesc dragi buzoieni care m-ați susținut în cele două mandate de primar, pentru că fără participarea dumneavoastră nu aș fi avut energia și motivarea de a schimba în bine Buzăul. Am muncit și muncesc cu drag pentru un Buzău mai bun și sunt convins că împreună vom reuși să facem și mai multe în viitorii 4 ani! HAI BUZĂU! ” a declarat Constantin Toma, primarul municipiului Buzău.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook , Instagram YouTube , TikTok , Twitter .