Raport despre ce s-a întâmplat în acest an, în reabilitarea și întreținerea străzilor din Buzău realizat de Constantin Toma, primarul municipiului Buzău

Politic

”Dragi buzoieni,

Astăzi vă voi prezenta un mic raport despre ce s-a întâmplat în acest an, în reabilitarea și întreținerea străzilor din Buzău.

Anul 2021 a fost dominat de începerea șantierelor pe cele 3 mari străzi din oraș, Bulevardul Unirii, Bulevardul Industriilor și Strada Transilvaniei, șantiere ce vor fi finalizate până la jumătatea anului viitor.

De asemenea, s-a lucrat și se lucrează pe străzile de pe Unirii Sud și desigur vom continua reabilitarea de-a lungul întregului Bulevard Unirii.Anul 2021 a fost și un an al asfaltărilor în cartierul Orizont și sper ca anul viitor să putem finaliza și aici toată infrastructura stradală și de parcări.

Spre sfârșit de an, am început reabilitarea și pe strada Parâng și pe Aleea Pictor Adina Paula Moscu, probabil cele mai proaste străzi din Buzău, iar acum 2 zile am semnat contractul de lucrări și pentru reabilitarea altor 3 străzi importante: Bulevardul Republicii, Strada 1 Decembrie 1918 și Strada Iazul Morilor.

Deci, ,, semne bune anul are” și pentru 2022, când sper să fie cel mai bun an pentru reabilitarea străzilor din Buzău, de după 1990!”

Constantin Toma, primarul municipiului Buzău

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook , Instagram YouTube , TikTok .