Actualizare scenarii de desfasurare cursuri

Social

În cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, desfășurată ieri, 26 octombrie 2020, în sistem audioconferință, au fost actualizate scenariile de desfășurare a cursurilor în mai multe unități de învățământ din județul Buzău, în contextul apariției cazurilor de infectări cu noul Coronavirus, în rândul elevilor și cadrelor didactice:

  • se suspendă desfășurarea cursurilor ,,față în față” la Liceul cu Program Sportiv ”Iolanda Balaș Soter” la clasele a IX-a A și a XII-a A până la data de 05.11.2020, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).
  • se suspendă desfășurarea cursurilor ,,față în față” la Colegiului Național ”Mihai Eminescu”, pentru toată unitatea, până la data de 07.11.2020 inclusiv, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).
  • se suspendă desfășurarea cursurilor ,,față în față” la Liceului Teoretic ”Ștefan cel Mare” Râmnicu Sărat, la clasa a XI-a F, grupa I, până la data de 05.11.2020 inclusiv, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).
  • se suspendă desfășurarea cursurilor ,,față în față” la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Rm. Sărat, la clasele Pregătitoare A și B și clasele I A, VI D, IX Învățământ Profesional și Tehnic, până la data de 05.11.2020 inclusiv, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).

De asemenea, a fost adoptată hotărârea privind  reluarea cursurilor, la o unitate de învățământ din județul Buzău:

  • reluarea desfășurării cursurilor, ”fată în față”, la clasele a II-a, a III-a și a IV-a  de la Școala Gimnazială ”Tache și Ecaterina Tocilescu” din Comuna Vintilă Vodă, începând cu data de 27.10.2020, potrivit prevederilor Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 58/26.10.2020.

În cadrul ședinței CJSU de ieri, au fost actualizate scenariile de funcționare pentru unitățile de învățământ. Potrivit ratei de incidență cumulate în ultimele 14 zile, Berca, Blăjani, Buzău, Năeni, Mărgăritești, Vernești, Săpoca, Zărnești, Săhăteni, Cănești, Merei, Largu, Bălăceanu, Râmnicelu și Lopătari se încadrează în scenariul galben, iar unitățile administrativ- teritoriale CA Rosetti și Unguriu trec în scenariul verde.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.