Se da startul primei campanii din acest an dedicată colectării GRATUITE a deșeurilor periculoase menajere generate de populația din municipiul Buzău

Social

Invităm buzoienii să preda deșeurile periculoase menajere în zilele de 24, 25 și 26 Aprilie, la unul din cele 3 puncte fixe temporar amenajate.

La punctele fixe de colectare va staționa în intervalul orar 08.00 -15:00 o autoutilitară a companiei RER SUD, distinct inscripționată, dotată cu recipiente corespunzătoare pentru fiecare categorie de deșeu.

Reamintim cetățenilor că deșeurile periculoase menajere fac parte din categoria deșeurilor cu regim special de colectare, iar gestionarea lor incorectă (abandonarea lor și/sau depozitarea amestecată cu alte categorii de deșeuri) are impact puternic negativ asupra calității mediului și implicit asupra sănătății oamenilor.

Îndemnăm buzoienii să acționeze responsabil în gestionarea deșeurilor cu regim special și să opteze pentru predarea acestora în mod organizat astfel încât să contribuie la protejarea mediului înconjurător.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook , Instagram YouTube , TikTok , Twitter .