Primarul municipiului Buzău: Şcolile sunt pregătite pentru învăţământul on-line

Social

Cei 27.000 de elevi din municipiul Buzău pot învăţa la distanţă pe baza unei platforme de învăţământ educaţional implementată în toate cele 27 de şcoli începând cu luna septembrie 2019, a declarat marţi, pentru AGERPRES, primarul Constantin Toma.

El a mai spus că platforma de management educaţional a fost implementată în urmă cu trei ani în 14 şcoli şi licee din Buzău şi, datorită succesului, a fost generalizată în septembrie anul trecut în toate cele 27 de şcoli şi licee din municipiu.

„Acest sistem de management educaţional de provenienţă românească a costat municipalitatea circa un milion euro şi permite desfăşurarea on-line a tuturor etapelor procesului de învăţământ, atât predarea materiilor şcolare la distanţă, cât şi ascultarea şi notarea elevilor într-un catalog virtual, dar şi o relaţie directă cu părinţii elevilor”, a mai declarat sursa citată.

Potrivit acestuia, Primăria Buzău va o întâlnire cu toţi directorii şcolilor din municipiu pentru a demara învăţământul la distanţă cu elevii tuturor unităţilor şcolare. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.