Polițiștii care au găsit-o pe Nicoleta, fata dispărută din Buzău, i-au dus cadouri de Moș Nicolae

Social

Nicoleta, fetița în vârstă de opt ani din Bisoca, județul Buzău, care în luna septembrie a dispărut de acasă și a fost găsită după 18 ore de căutări, a primit, vineri, cadouri și un tort din partea polițiștilor.

„O mai ştiţi pe Nicoleta?….Astăzi (vineri-n.r.) am revăzut-o noi, doar câţiva dintre poliţiştii care în seara zilei 13 septembrie, în jurul orei 19.00, au fost alertaţi de către părinţi, după ce fetiţa nu a mai revenit la domiciliu, deşi plecase în împrejurimi. După o noapte de căutări, a doua zi dimineaţă, în jurul orei 11.00, fetiţa a fost găsită de către poliţişti şi scoasă din Cuibul urşilor, aşa cum numesc localnicii zona în care Nicoleta a stat peste noapte”, arată IJP Buzău.

Polițiștii au vrut ca de Moș Nicolae să-i aducă o bucurie și să-i ureze „La Mulţi Ani!”. Fetița a primit daruri și un tort din partea oamenilor legii.

„Ne-a bucurat revederea, iar din discuţiile purtate ne-am dat seama că nu a mai uitat drumul către casă, unde o aşteaptă părinţii şi ceilalţi şase fraţi. Ne-au întâmpinat cu toţii, sfioşi, dar cu ochii plini de bucurie la vederea darurilor, achiziţionate cu suflet de poliţişti şi oferite chiar de şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău”, au mai transmis reprezentanții Poliției Buzău.

Fetiţa în vârstă de 8 ani a dispărut în septembrie, după ce a plecat de acasă, din comuna Bisoca, din Buzău, pentru a ajunge la bunicul său. A fost găsită, după mai bine de 18 ore de căutări, nevătămată.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.