Dezbatere publică pe tema Referendumului de unire a municipiului Buzău cu comuna Țintești, Invitat special, domnul Ilie Bolojan, actualul președinte al Consiliului Județean Bihor

Politic

”Dragi buzoieni,

La Buzău, a fost prezent domnul Ilie Bolojan, de la Oradea, cel care este considerat unul dintre cei mai buni primari din România, după 1990.

Am fost împreună toată ziua, inclusiv la Țintești, la Hramul Bisericii, dar și la o dezbatere publică de înalt nivel, la Amfiteatrul din Parcul Tineretului.Iată un mic fragment al vizitei prin Buzău!

Mulțumesc tuturor buzoienilor care au fost prezenți fizic sau online la aceste întâlniri, prin care domnul Bolojan a demonstrat cât de necesară este unirea dintre Buzău și Țintești.

Ceea ce s-a întâmplat ieri la Buzău, poate fi un exemplu la nivel național, de ceea ce înseamnă cooperare între doi oameni din partide diferite, care își doresc dezvoltarea comunităților lor.

HAI BUZĂU!

HAI ORADEA!”

Constantin Toma, Primarul municipiului Buzău

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook , Instagram YouTube .