Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” cu sprijinul Primăriei municipiului Buzău lansează ediția a 4-a BZM Fest, în perioada 11 – 14 iulie

Divertisment

Conceptul propus pentru această ediție este „o lume de bun gust”, pe domeniul Vilei Albatros.

Am promis că vom pune BZM pe harta marilor festivaluri și facem tot ceea ce putem pentru a ne ține de cuvânt. Anul acesta propunem 10 zone în festival, dintre care 3 scene și peste 50 de artiști români și internaționali.

În premieră avem două categorii de abonamente (link în primul comment) astfel încât să ne strângem cât mai mulți iubitori de frumos!

Din 2021, prieteni uniți prin adevăr, bine și frumos se întâlnesc vară de vară în grădina Vilei Albatros să petreacă 4 zile de poveste împreună.

2024 este anul în care am ajuns la cea de-a 4-a ediție, una în care, vă propunem o lume de bun gust.

Festivalul, dintr-unul de noapte devine unul de noapte, dar și de zi astfel încât, de dimineață începând cu ora 10:00 să vă puteți bucura de lumea pe care o construim cu atenție, cu bucurie și dragoste pentru voi. 

Vă invităm călătorilor, să poposiți pe domeniul Vilei Albatros în perioada 11 – 14 iulie, să vă bucurați de peste 50 de artiști prezenți pe cele 4 scene, să vă înfruptați din bucate alese.

Grăbește-te și cumpără-ți biletele acum: iabilet.ro.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook , Instagram YouTube , TikTok , Twitter .