Ajustare program funcționare începând cu 16 martie 2020

Social

In contextul actual, ne-am alăturat demersului autorităților de a identifica și implementa soluții care pot preveni răspândirea noului virus Covid-19. Astfel, începând de luni, 16 martie, centrul comercial Shopping City Buzău își va ajusta programul de funcționare. Acesta va fi deschis în intervalul 12:00 – 22:00. Hipermarketul și farmaciile vor funcționa după programul normal.

  • Program galerie comercială: 12:00-20:00
  • Hipermarket Carrefour: 08:00-22:00
  • Program farmacie Sensiblu: 10:00-22:00
  • Program sală de jocuri: non-stop

Căutăm, alături de chiriașii noștri, cele mai bune soluții pentru a gestiona această provocare. Shopping City Buzău pune pe primul loc siguranța clienților și a angajaților săi, iar această măsură a fost luată cu scopul de a preveni răspândirea noului virus. În acest context, au fost anulate toate evenimentele de amploare care urmau să fie găzduite de centrul comercial în următoarea perioadă.

Clienții sunt încurajați să acorde o atenție sporită igienei personale și să își dezinfecteze frecvent mâinile, folosind dispenserele amplasate în incinta mall-ului.

Pentru a asigura un mediu cât mai sigur, a fost crescută frecvența operațiunilor de dezinfectare și igienizare a suprafețelor si au fost instalate dispensere cu dezinfectant în mai multe zone ale centrelor comerciale. Mai mult, toate filtrele sistemului de climatizare trec printr-un proces de înlocuire, iar centrele comerciale sunt aerisit în mod natural periodic.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.