A fost semnat contractul de reabilitare și modernizare a 14 străzi din municipiul Buzău

Social

La începutul acestei săptămâni Constantin Toma, primarul municipiului Buzău, a semnat la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în prezența secretarului de stat Alexandru Stoica, buzoian, responsabil pentru proiectul guvernamental ,,Anghel Saligny’’, contractul de ,,Reabilitare și modernizare a 14 străzi din municipiul Buzău’’, în valoare de 43.000.000 de lei.

Iată care sunt aceste străzi: Șoseaua București (fosta Șoseaua Spătarului), Strada Drăgăicii, Bulevardul Mareșal Alexandru Averescu, Bulevardul Stadionului, Strada Răscoalei 1907, Intrarea Transilvaniei, Intrarea Cosmin, Strada Turdei, Strada Clujului, Strada Ion Heliade Rădulescu, Strada Crinului, Strada Penteleu, Bulevardul Nicolae Titulescu și Bulevardul Nicolae Bălcescu.

”Vom face două loturi și vom lansa licitația publică pentru desemnarea constructorilor cât mai repede posibil.

Sperăm ca o bună parte din aceste străzi să fie finalizate chiar în acest an!

În curând vom lansa și licitația publică pentru Strada Independenței și zona de parcare și alei din jurul blocului D6 din cartierul Orizont.

De asemenea, în acest an sperăm să finalizăm toate străzile începute și ultimele fundături, intrări și alei care nu au fost niciodată asfaltate.

Așa cum am promis, continuăm până vom finaliza toată reabilitarea infrastructurii rutiere, pietonale și de spații verzi din întregul nostru oraș!” a declarat Constantin Toma, primarul municipiului Buzău.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook , Instagram YouTube , TikTok , Twitter .